Ліжко складане Helinox Lite Cot Black - 6661
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Ліжко складане Helinox Lite Cot Black

  • Виробник: Helinox
  • Код товару: 6661
  • Наявність: Немає в наявності

Ліжко розкладне від компанії Helinox Cot Lite дозволить Вам спати, не на землі, а над землею і цим вона набагато зручніше ніж каремат, адже вона позбавить Вас від нерівних, гострих каменів, комах, змій і т.д.
Lite Cot має міцну, повністю розбірну конструкцію, що складається з чотирьох рядів металевих ніжок, пластикових сполучних елементів і нейлонової підставки.
Зібрати ліжко не складає труднощів, все інтуїтивно просто і зрозуміло. Про всяк випадок, на внутрішній стороні ліжка є інструкція по збірці в картинках.
Окремої уваги заслуговують ніжки ліжка зроблені з алюмінієвого сплаву TH72M. Цей унікальний сплав розроблений компанією DAC, застосовується в основному при виготовленні товарів і спорядження для активного відпочинку, коли дуже важливо отримати максимум міцності і мінімум ваги. Має ергономічну конструкцію, на ній дуже зручно спати і можете не сумніватися, Ви встигнете відпочити для нових пригод.
У комплекті поставки є нейлоновий чохол в який складаються всі елементи і який захистить ліжко від забруднень під час подорожей.
У складеному стані ліжко має займає 53 см в довжину і 13 см в діаметрі. У розкладеному стані розміри ліжка становлять 185 на 60 см, а її висота 13 см.

Характеристики:

  • Вага: 1.2 кг
  • Розмір ліжка: 185 см х 60 см х 13 см
  • Вантажопідйомність: 120 кг
  • Каркас: алюмінієвий сплав TH72M від компанії DAC

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: