Тактичний рюкзак снайпера Eberlestock G3 Phantom Pack - Dry Earth - 6773
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Тактичний рюкзак снайпера Eberlestock G3 Phantom Pack - Dry Earth

  • Виробник: Eberlestock
  • Код товару: 6773
  • Наявність: Є в наявності
  • 22600 грн.

В інших кольорах:


В закладки

Основною особливістю тактичного рюкзака снайпера Eberlestock G3 Phantom Pack є комплексне поєднання чохла для перенесення гвинтівки і похідного рюкзака з одним відділенням з фронтальними завантаження.  

Загальний об'єм рюкзака Phantom складає 36,26 літрів, його вага не більше 3,5 кг., матеріал виконання 1000 Cordura, блискавки YKK. Рюкзак Phantom заснований на поліпшенні основного відділення навантаження рюкзака Gunslinger і пропонує більше можливостей, оскільки він обладнаний підвісними додатковими модулями для гідратації і кишенкю для радіо.  

Phantom надає можливість відстібати сумки і ремені з запатентованим Backscabbard ™, які можуть потім використовуватися в поєднанні з верхнім покриття рюкзака. Він може містити два 3х-літрові комплекти гідратації, встановлених в бічних кишенях. Є великий пояснив ремінь, з 5-х 3 PALS матриці з шкірного боці.  

Phantom включає в себе унікальний підхід Eberlestock до питання швидкого вилучення і зручного прихованого перенесення подовженої зброї, і дозволяє виконувати широкий спектр тактичних завдань.  

Рюкзак Phantom підходить під більшу частину стрілецької зброї, тому військові і поліцейські сили його активно використовують. Phantom дозволяє легко захистити себе від дощу просто натянувши покриття з кишені нижньої частини основного відсіку.

Характеристики:

  • Об'єм: 36,26 л
  • Вага: 3.75 кг
Особливості
Тип товару Рюкзаки

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари


Слідкуйте за новинками в соцмережах: