Утеплені штани Fahrenheit Alfa Pro Gelanots Power Grid Coyote - 7503
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Утеплені штани Fahrenheit Alfa Pro Gelanots Power Grid Coyote

  • Виробник: Fahrenheit
  • Код товару: 7503
  • Наявність: Немає в наявності

В інших кольорах:


Утеплені штани ALFA Prо - саме те, що потрібно в холодну пору року. Верхня тканина це міцний японський нейлон Gelanots® з водовідштовхувальним просоченням SDWR 6-го покоління та високою паровідвідною властивістю. Підкладка – теплоізолююча та вологовідвідна тканина Polartec Power Grid. П'ять зовнішніх кишень (три з яких на блискавках) і дві внутрішні кишені. Штани вийшли неймовірно теплими та комфортними, але при цьому міцними та легкими. Застосування надміцної нитки COATS надає надійності цієї моделі. Еластичний штановий пояс має надійні штрипки під ремінь.

Тканина Gelanots® розроблена японською компанією Tomen (корпорація Toyota) і є світовим лідером у виробництві дихаючих тканин. Gelanots® – це міцна, високоеластична, безпорова мембрана.

Паропроникність

Секрет мембрани Gelanots® полягає у високій проникності молекулярної структури спеціального поліуретану (PUR), з якої вона зроблена. Гідрофільні молекули PUR знаходяться на великій відстані один від одного, а взаємне тяжіння з молекулами води створюють оптимальні умови для високої паропроникності.

При підвищеній фізичній активності під одягом накопичується велика кількість поту, випарів та конденсату. Молекули пари притягуються до мембрани Gelanots®, проходять між молекулами PUR та на деякий час стають частиною мембрани (гідрофільність). Надалі під дією сили, що виникає від різниці в парціальному тиску зовні і всередині одягу, та підвищеної температури на внутрішній стороні мембрани молекули поту виштовхується назовні.

Gelanots® називають "розумною мембраною". При активному занятті спортом людина не тільки багато потіє, а й виділяє велику кількість тепла, а під впливом високої температури молекули PUR рухаються швидше, відстань між ними стають більшими і, як наслідок, збільшується паропроникність. З підвищенням фізичної активності збільшується температура всередині, збільшується градієнт температури, піт починає посилено випаровуватися, конденсат накопичується на внутрішній поверхні мембрани, вологість зростає. При використанні Gelanots® гідрофільні молекули продовжують притягувати, просувати і виштовхувати конденсат назовні, на відміну від класичних порових мембран, де конденсат може створити когерентний шар, внаслідок чого порова мембрана перестає дихати.

Іноді, особливо під час дощу, градієнта у парціальному тиску водяної пари не виникає. У таких умовах мембрана Gelanots® продовжує працювати за рахунок різниці температури.

Водонепроникність

Вироби з безпорової мембрани Gelanots® компактні та дуже еластичні, тому при активному використанні та розтягуванні тканини протягом тривалого часу мембрана не ушкоджується. На відміну від порових тканин з PTFE, які при тривалому носінні та розтягуванні починають промокати, через розтягування та деформацію пор.

Еластичність

Еластичність - здатність тканини повернутися до початкових форм після розтягування без будь-яких пошкоджень, залишкової деформації і втрати гідроізоляції - одне з найважливіших якостей всіх мембран. Gelanots® повністю відповідає цим вимогам, ламінування мембрани Gelanots® на еластичних тканинах дозволяє використовувати її у місцях підвищеної розтяжності (на колінах, плечах, ліктях).

Довговічність, догляд

Типовий недолік порових мембран - поступове засмічення пор і, як наслідок, погіршення відведення вологи. Солі і жири, що містяться в потових виділеннях, бруд, а так само частинки прального порошку можуть брати в облогу і засмічувати їх. Безпорова мембрана Gelanots® позбавлена ​​цих недоліків. Gelanots® зберігає свою еластичність і міцність навіть за дуже низьких температур.

Gelanots® не вимагає спеціальних способів очищення. Його можна прати в пральній машині, навіть звичайними пральними порошками, сушити в сушильній машині та гладити. Але не варто застосовувати віджимання, краще дочекатися, поки вода стіче самостійно. Забороняється використовувати відбілювачі, кондиціонери та хімічне чищення.

Головна відмінність цього типу двокомпонентного матеріалу – його сітчаста структура. Таке рішення знижує вагу тканини, а отже, робить одяг із нього легшим. Крім цього, розріджена структура дозволяє стискати цей матеріал сильніше звичайного, що зменшує обсяг виробу у складеному вигляді. При цьому гріюча здатність порівняно із стандартним Power Dry® не змінюється. Сітчаста структура також підвищує ефективність поглинання, створюючи контактні точки дотику тканини зі шкірою, і одночасно покращує паропроникність у проміжках між областями контакту.

Тканина Power Grid збереже Ваше тіло теплим у будь-яких умовах. Завдяки насічкам на тканині одяг з нього можна використовувати як активної, так статичної діяльності. Спеціально розроблена структура дозволяє тканини швидко висихати, тоді як внутрішній велюровий шар «дихає» та зігріває. Легкість та еластичність виробів дають необмежений комфорт руху.




Особливості Power Grid:

  • Швидко висихає завдяки подвійній структурі плетіння
  • Анатомічний крій
  • Дихає
  • Відводить вологу
  • Міцний, довговічний
  • Дозволено прання у пральній машині

Характеристики:

  • Виробник: Fahrenheit
  • Тканина верху: Gelanots®: Nylon 100%, 113g/m2
  • Водовідштовхувальне просочення: SDWR
  • Еластичний пояс штанів оснащений шльовками під ремінь
  • Внутрішній матеріал: Polartec Power Grid HWT 247 г/м²
  • Профільовані колінні зони та внутрішні частини низу штанів
  • Особливості конструкції: Анатомічний крій
  • Вага: 590 г.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах:

Таблиця розмірів