Черевики трекінгові Lowa Camino GTX Black
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Черевики трекінгові Lowa Camino GTX Black

  • Виробник: Lowa
  • Код товару: 7636
  • Наявність: Немає в наявності

Військові черевики "LOWA CAMINO GTX® TF" зроблені з натуральної, міцної і високоякісної шкіри. Дана модель взуття надійно захистить ваші ноги при тривалому використанні в найважчих умовах.
Черевики "LOWA CAMINO GTX® TF" мають влагозащитную мембранну підкладку GORE-TEX®, яка запобігає потраплянню вологи всередину черевика і добре відводить випари від ноги.
Верх військових черевиків "LOWA CAMINO GTX® TF" повністю шкіряний, виготовлений з натуральної шкіри товщиною 2.4-2.6 мм, що забезпечує хорошу підтримку ноги. П'ятка і носок захищені від зовнішніх пошкоджень гумовими накладками, над п'яткової захистом передбачена невелика еластична зона, для більш комфортного присідання і спуску. Система шнурівки Lowa X-lacing умовно розділена на дві зони, два люверса і шість блоків знизу і вісім гачків зверху об'єднаних зі шпилькою на мові, яка перешкоджає сповзанню мови вліво або вправо при ходьбі.
Тришарова знімна устілка Climate Control компенсує навантаження, відводить вологу і запобігає розвитку бактерій і грибка. За амортизацію ударних навантажень відповідає багаторівнева проміжна підошва, виконана з поєднанням еластичних поліуретанових елементів з більш жорсткими вставками Lowa SPS (supination pronation system) з Термополиуретан, і агресивна підошва Vibram AppTrail. Підошва черевик вийшла менш гнучкою, ніж у тих же Lowa Zephyr GTX, але і не такою жорсткою як у більшості гірських черевик.
Всі черевики від компанії LOWA виробляються в Європі. Країна виробник черевиків - Німеччина.

Особливості
Мембрана Є

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах:

Таблиця розмірів