Мачете Ontario 1-18" Military
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Мачете Ontario 1-18 Military

  • Виробник: Ontario
  • Код товару: 7702
  • Наявність: Немає в наявності

Американська компанія Ontario, відомий виробник ножів самого різного призначення радує шанувальників активного відпочинку новими моделями. Розробники презентували ринку нову модель мачете Ontario 1-18 "Military 06145. Це ергономічний і практичний помічник стане вірним супутником туриста або мандрівника в походах.
Клинок мачете Ontario 1-18 "Military 06145 завдовжки 460 мм здатний виконувати широкий перелік завдань. Має товщину, достатню для того, щоб використовувати його в ролі рубає інструменту. Для виготовлення використовується сталь 1095 Carbon Steel. Це матеріал з високим вмістом вуглецю, проте не володіє звичайної високої твердості, властивою високовуглецевої сталі. Твердість 1095 Carbon Steel досягає 50-55 одиниць за шкалою Роквелла. При цьому клинок відмінно протистоїть ударних навантажень і відмінно піддається заточування. Що примітно, заточити такий клинок мо жно буквально на кожному придорожньому камені.
Клинок відмінно збалансований і буквально полегшує завдання при резе або рубці, оскільки має розширення до закінчення клинка. Поверхня леза оброблена покриттям проти відблисків і додає моделі деякі тактичні якості - не відблискує під впливом сонячних променів, не схильна до появи подряпин, а також добре протистоїть забруднень. Мачете Ontario 1-18 "Military 06145 має нескладну конструкцію і комплектується міцною пластиковою рукояткою. Форма рукояті дозволяє надійно утримувати модель. На кінці ручки передбачений зручний виступ для фіксації - навіть при навантаженнях або рубці з розмаху ніж добре утримується і не вислизає.
Загальна довжина моделі 610 мм - це значний розмір для виконання широкого спектру робіт. Купити мачете Ontario 1-18 "Military 06145 актуально не тільки для активного відпочинку. Ніж буде актуальний також на дачі або в побуті для повсякденних робіт і виконання господарських функцій.

Характеристики:

Бренд: Ontario
Вид: Мачете
Тип: нескладним
Матеріал клинка: 1095 Carbon Steel
Твердість стали, HRC: 52-55
Поверхня клинка: Black Oxide
Довжина клинка, мм: 460
Довжина рукояті, мм: 150
Загальна довжина, мм: 610
Матеріал рукоятки: Пластик
Наявність чохла: Немає
Вага, г: 600

Примітка * Ножі, які мають довжину клинка до 90 мм, товщину обуха до 2.6 мм і не мають гарди (упору) не належать до категорії холодної зброї відповідно до «Методики криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих з нею виробів»

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: