Тактична рамна сумка на колесах Blackhawk Go Box Rolling Load Out Bag Olive
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Тактична рамна сумка на колесах Blackhawk Go Box Rolling Load Out Bag Olive

  • Виробник: Blackhawk
  • Код товару: 7904
  • Наявність: Немає в наявності

Blackhawk Go Box Rolling Load Out Bag - це масивна сумка вміщає до 90 кг спорядження. Вона має 4 зовнішні кишені, один з яких на всю довжину сумки і може вмістити гвинтівку, дві бічні кишені і кишеня для документів. Є ручки захоплення, ремінь на плече і ремені. Присутній посилена алюмінієва рама. Сумка призначена для використання з рухомою рамою на колесах. Сумка розроблена для довговічності з нейлону 1000D. U-подібна надпотужна блискавка для безпеки предметів.

Хоча в специфікаціях йдеться, що для швидкого доступу до спорядження є три зовнішні кишені, насправді їх чотири. Два з них мають розміри 28 см x 30 см і знаходяться на одній стороні сумки. Ці кишені на дюйм або два глибиною. На протилежному боці сумки знаходиться один довгий кишеню, а також близько 4 см в глибину. Останній (четвертий) зовнішня кишеня знаходиться на кінці, протилежному обертається рамі, і являє собою плоский кишеню шириною близько 30 см і заввишки 18 см. Він ідеально підходить для проїзних документів, карт і т. Д. І має патч-панель з гачками і петлями .
Ви помітите, що крім рухомої рами для цієї сумки вона також оснащена набором регульованих і знімних лямок з м'якою підкладкою, щоб її можна було знімати з рухомої рами і носити / носити як рюкзак. Також є знімний м'який ремінь на плече, якщо ви хочете носити сумку - з рамою або без неї.

Характеристики:

Виготовлений з нейлону 1000 деньє
Зручний 2-дюймовий м'який плечовий ремінь знімний з поворотними засувками
Кілька ручок для легкого підйому і вантаження
U-подібна надпотужна блискавка YKK з замикаються повзунками
Компресійні ремені з бічної пряжкою
Три зовнішні кишені для негайного доступу до спорядження
Розміри: 92 см х 42 см х 42 см
Об'єм: 125 л

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: