Надувна сидушка Klymit Cush Seat
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube
  • Надувна сидушка Klymit Cush Seat

Надувна сидушка Klymit Cush Seat

  • Виробник: Klymit
  • Код товару: 7969
  • Наявність: Немає в наявності

Сидушка туристична надувна Klymit Cush Seat. Легка міцна сидушка упаковується до кишенькового розміру і надувається всього одним або двома вдихами. Також сидушку можна обернути навколо голови і використовувати її у вигляді подушки, коли ви розміщуєте в спальному мішку. Використовуйте її в один, в два або навіть в три шари під час швидкого перекусу або тривалої зупинки під час походу. Надувна сидушка може регулюватися за рівнем комфорту (регулюйте кількість повітря всередині для отримання максимального комфорту).

Особливості:

Міцний матеріал: зовнішній матеріал надувний сидушки - 75D поліестер, який забезпечує комфорт і чудову стійкість до розриву, проколу і стійкість до стирання.
В квартирі є: універсальна конструкція надувний сидушки може використовуватися або як сидячій майданчики для захисту від холоду, вологих, твердих поверхонь, або в якості поперекової опори протягом довгого сидіння в незручні місцях.
Зручний сон: ергономічний дизайн сидіння мінімізує тиск на голову і забезпечений спеціальними порожнинами для вух, які знижують тиск на вухо під час сну на боці.
Регульована товщина: просто складіть сидушку у вигляді подушки, можете додати або випустити повітря для регулювання твердості.
Розмір упаковки: супер компактний розмір в упакованому вигляді (11.43 cm x 8.89 cm x 2.54 cm) в порівнянні з пінистими або самонадувной сидушками ідентичного типу, розміру і товщини. У складеному стані сидушка схожа за розмірами з гаманцем.
Сумка для зберігання: Мішок для зберігання має розмір спеціально призначений для вашої сидушки, допомагає мінімізувати розмір сидушки і забезпечує захист під час подорожі.

Характеристики:

Матеріал: 75D поліестер
Габарити в надутому стані: 74 cm x 23 cm x 3.81 cm
Габарити в упакованому вигляді: 11.43 cm x 8.89 cm x 2.54 cm
Колір чорний

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: