Термос ZOJIRUSHI SJ-SD10ХA 1л
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Термос ZOJIRUSHI SJ-SD10ХA 1л

  • Виробник: Zojirushi
  • Код товару: 8047
  • Наявність: Немає в наявності

Zojirushi - японська компанія, яка вже більше 90 років працює в сфері виготовлення термосів, різної термопродукціі і туристичного посуду. Почалося все ще в 1918 році з виробництва вакуумних пляшок, коли в Осаці була заснована торгова марка Ichikawa Brothers ( «Брати Ітікава»). Завдяки успішній роботі і високій якості продукції її вироби користувалися великою популярністю, і в 1948 році було покладено початок у виробництві і продажу термосів з вакуумної термоізоляцією. Продукція зробила компанію є лідером японського ринку в даному сегменті виробництва і дозволила вийти на міжнародний ринок. Так, в 1961 році компанія прийняла нову назву і логотип Zojirushi Corporation, під яким ми її знаємо і донині.

Це серія термосів з колбою з нержавіючої сталі. Ідеальний варіант для поїздок на дачу, виїздів на природу, рибалку або полювання. Серія включає в себе різні за обсягом і кольором варіації, які припадуть до смаку навіть самим вибагливим покупцям. Міцність і легкість в поєднанні з прекрасними показниками збереження температури, як завжди, відповідають високій планці, встановленої компанією Zojirushi.
Завдяки прагненню компанії до інновацій та розвитку, в термосах вдалося зменшити вакуумний зазор в металевій колбі від стандартних 2 мм до 1 мм. Стінки колби виконати з високоякісної сталі зменшеною товщини. Це дозволило зробити термоса легше і компактніше, без шкоди можливостям зберігати температуру.
Внутрішня частина колби має спеціальне покриття, стійке до нальоту і запаху (Non-Stick Coating). Це є одним з найважливіших достоїнств і переваг не тільки цієї серії термосів, а й всієї продукції компанії Zojirushi. Завдяки цьому покриттю вміст не контактує безпосередньо з металом, зберігаючи природний смак і корисні властивості.
Клапан кришки виконаний з високоякісних матеріалів. Являє собою кнопкову конструкцію, в якій одна кнопка його відкриває, а друга відповідно закриває. Конструкція зроблена так, що при закритті термоса з відкритим клапаном той закривається автоматично. Особлива конструкція дозволяє налити дуже акуратно і без бризок Ваші напої. Все дуже легко розбирається для промивання. Так що, ви не будете відчувати суп в вашому чаї.
Компактні і зручні, термоса цієї серії добре підходять для походів і пікніків, нетривалих виїздів на риболовлю. Оснащені відстібається ремінцем і виготовленої з високоякісних матеріалів складною ручкою.
Кришка термоса одночасно є і зручною чашкою для вашого улюбленого напою.
Термос ZOJIRUSHI SJ-SD10ХA. Вакуумна колба з нержавіючої сталі, зсередини покрита тефлоновим покриттям, що дозволяє легко відмити колбу від жирних речовин, ремінець для переноскі.Температура води 100С, через 6 годин - 79с, через 24 години - 54С.

Характеристики:

Матеріал: Нержавіюча сталь
Колір: Сталевий
Розміри, ДхШхВ: 105х95х255 мм
Маса, г: 530
Обсяг, мл 1000
Діаметр горловини, мм: 50
Заощадження тепла, С / ч .: 95-79 ° С / 6 ч (при температурі навколишнього середовища 20 ° С)
Додаткова інформація: Внутрішнє покриття Non-Stick Coating
Заощадження холоду, С / ч .: 4-8 ° С / 6 ч (при температурі навколишнього середовища 20 ° С)
Країна походження: Японія

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: