Кишеньковий ніж Microtech Ultratech Tanto Point Tactical Black
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Кишеньковий ніж Microtech Ultratech Tanto Point Tactical Black

  • Виробник: Microtech
  • Код товару: 8123
  • Наявність: Немає в наявності

Компанія Microtech багатьма роками славиться безперервним виготовленням своїх складних ножів фронтального дії. Різноманітність моделей, їх высококласна сбірка та підгонка всіх деталей, пильну увагу до дрібниць і, звичайно ж, харизма утримують вироби компанії на лідируючих позиціях серед популярних ножів. Чіткість механізму вибросу клінка, його безвідмовна робота та блискавична швидкість просто приголомшують.

Mictotech Ultratech – лінійка автоматичних ножів з удосконаленим механізмом фронтального викиду клинка (Auto Out-the-Front). Рукоять виконана з алюмінієвого сплаву 6061-T6 з твердим анодуванням (тип III). На торці рукояті – склобій з міцною кулькою із загартованої сталі. Для більш зручного носіння передбачена кишенькова кліпса з невеликим отвором для кріплення темляка.

CTS - 204P - хромистая мартенситна порошкова сталь преміум-класу, що випускається американською металургійною компанією Carpenter Technology Corporation - аналог добре всім відомої M390 від компанії Bohler. Одна з найдорожчих сталей і одночасно - один з найбільш перевірених "апгрейдів" S30V (довгий час М390 порівнювалася зі старою доброю 30-кою, бо при загальній схожості М390 відчутно перевершувала S30V по зносостійкості). Володіє чудовим поєднанням зносостійкості, ударної в'язкості і корозійної стійкості, все це робить CTS - 204P відмінним матеріалом для промислового і професійного ріжучого інструменту, а також для виробництва ножів. Зворотною стороною складного складу CTS - 204P є складності з термообробкою.

CTS - 204P вважається вельми схожій за характеристиками зі сталлю тієї ж компанії CTS-XHP але має в складі набагато більший вміст вуглецю і ванадію. Саме вони забезпечує стали підвищену твердість, а також достатню в'язкість щоб уникнути відколів і надламів клинка в ході робіт з твердими поверхнями і перешкодами.

Відгуки про неї практично стовідсотково виявляються позитивними. Найвищий рівень твердості (досягає 64 Hrc по Роквеллу) нарівні з достатньою міцністю роблять даний сплав одним з кращих сплавів, які виробляються в порошкової металургії на сьогоднішній день. Найчастіше сталь застосовується для складних ножів EDC вищої цінової категорії.

Унікальний порошковий металургійний процес виробництва Micro-Melt® з повітряної загартуванням призводить до поліпшення чистоти і міцності сплаву. Сталь CTS 204P має збалансовану однорідну мікроструктуру і рівномірний розподіл карбідів, що в поєднанні з високим вмістом хрому, дозволяє домогтися дуже високої зносостійкості, міцності і корозійної стійкості.

Характеристики:

Виробник: Microtech
Модель: Ultratech
Тип замка: Auto OTF
Відкриття ножа: Автоматичний
Тип режучої кромки: Обитна кромка
Длина обща, мм: 215
Длина клінка, мм: 88
Толщина клінка, мм: 3,2
Масса, г: 98
Марка сталі / Матеріал клінка: CTS 204P
Обработка клинка / Покрытие: Чорний
Матеріал накладки / рукояти: Алюміній
Упаковка: Коробка
Новий: Відсутній
Карманная кліпса: Присутствует
Додаткова інформація: стеклобой, отверстие под темляк
Колір: чорний
Країна виробник: США
Страна виникнення: США

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: