Тактична куртка PCU Soft Shell Fahrenheit Gelanots Level 5 Khaki - 7713
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Тактична куртка PCU Soft Shell Fahrenheit Gelanots Level 5 Khaki

  • Виробник: Fahrenheit
  • Код товару: 7713
  • Наявність: Немає в наявності

В інших кольорах:


Ексклюзивна тактична куртка від компанії Fahrenheit з високотехнологічний матеріал Gelanots.

Тканини Gelanots® розроблені японською компанією Tomen (корпорація Toyota) і є світовим лідером у виробництві дихаючих тканин. Gelanots® - це міцна, високо-еластична, беспоровая мембрана.

Завдяки цьому він еластичний, відштовхує вологу, захищає від вітру і дозволяє дихати. З першим або другим шаром він може використовуватися для будь-якої активності. Куртка регулюється за обсягом Утяжка по низу. Присутні дві великі зовнішні кишені з сіткою зсередини, чотири досить об'ємних внутрішніх кишені. Капюшон регулюється за обсягом і при непотрібності ховається в воріт куртки. Манжети рукавів зроблені з утяжкой на гумці.

Матеріал Gelanots® тришаровий:

  • Верхня тканина - Riрstop stretch, Nylon 40D / 40D,
  • Мембрана - Gelanots, PU hydrophilic non-poreous membrane,
  • Внутрішня тканина - 20D Nylon Tricot.

Матеріал Gelanots®, володіє наступними характеристиками:

  • Вага - 125 г / м²;
  • Паропроникність - 20 000 г / м² / 24г (по тесту MVTR JIS 1099-B1);
  • Водонепроникність - 20 000 мм водяного стовпа (по тесту JIS L -1092);
  • Ветрозащита 100%.

Паропроникність

Секрет мембрани Gelanots® полягає у високій проникності молекулярної структури спеціального поліуретану (PUR), з якої вона зроблена. Гідрофільні молекули PUR знаходяться на досить великій відстані один від одного, а взаємне притягання з молекулами води створюють оптимальні умови для високої паропроникності. При підвищеній фізичної активності, під одягом накопичується велика кількість поту, випарів і конденсату. Молекули пара притягуються до мембрани Gelanots®, проходять між молекулами PUR і на деякий час стають частиною мембрани (гідрофільність). Надалі під дією сили, що виникає від різниці в парціальному тиску зовні і всередині одягу, і підвищеної температури на внутрішній стороні мембрани молекули поту виштовхується назовні.

Gelanots® називають "розумної мембраною". При активному занятті спортом людина не тільки багато потіє, а й виділяє велику кількість тепла, а під впливом високої температури молекули PUR рухаються швидше, відстань між ними стають більше і, як наслідок, збільшується паропроникність.

З підвищенням фізичної активності, збільшується температура всередині, збільшується градієнт температури, піт починає посилено випаровуватися, конденсат накопичується на внутрішній поверхні мембрани, вологість зростає. При використанні Gelanots®, гідрофільні молекули продовжують притягувати, просувати і виштовхувати конденсат назовні, на відміну від класичних порових мембран, де конденсат може створити когерентний шар, внаслідок чого поровая мембрана перестає дихати. Іноді, особливо під час дощу, градієнта в парціальному тиску водяної пари не виникає. В таких умовах мембрана Gelanots® продовжує працювати за рахунок різниці температур.

Водонепроникність

Вироби з беспоровой мембрани Gelanots® компактні і дуже еластичні, тому при активному використанні і розтягуванні тканини протягом тривалого часу, мембрана не пошкоджується. На відміну від порових тканин з PTFE, які при тривалій шкарпетці і розтягуванні починають промокати, через розтягнення і деформації пір.

Еластичність

Еластичність, здатність тканини повернутися в початкові форми після розтягування без будь-яких ушкоджень, залишкової деформації і без втрати гідроізоляції - одне з найважливіших якостей всіх мембран. Gelanots® повністю відповідає цим вимогам, ламінування мембрани Gelanots® на еластичних тканинах дозволяє використовувати її в місцях підвищеної розтяжності (на колінах, плечах, ліктях) або виробляти цілком штормову одяг з еластичних матеріалів, що значно збільшує комфорт використання виробів.

Довговічність, догляд

Типовий недолік порових мембран - поступове засмічення пір і, як наслідок, погіршення відводу вологи. Солі та жири, що містяться в потових виділеннях, бруд, а так само частки прального порошку можуть осідати в порах і засмічувати їх. Беспоровая мембрана Gelanots® позбавлена ​​цих недоліків. Gelanots® зберігає свою еластичність і міцність навіть при дуже низьких температурах.

Gelanots® не вимагає ніяких спеціальних способів очищення. Його можна прати в пральній машині, навіть звичайними пральними порошками, сушити в сушильній машині і прасувати. Але не варто застосовувати віджимання, краще дочекатися, поки вода стече самостійно. Забороняється використовувати відбілювачі, кондиціонери та хімічне чищення.



    Догляд за виробом
    Прання флісових виробів, термобілизни, виробів зі змішаних тканин


    • Делікатне прання при температурі води до 30 ° C
      При пранні термобілизни в машинці слід включати делікатний режим, при цьому температура прання не повинна бути вище 30 ° C.
    • Відбілювання заборонено
      Ефективно і безпечно відіпрати термобілизна допоможуть спеціальні засобами. Якщо ж Ви користуєтеся іншими пральними засобами, звертайте увагу на їх склад - не використовуйте хлор і відбілюючі речовини.
    • Барабанна сушка заборонена
      Сушку термобілизни можна здійснювати на батареї, рушникосушилці, поряд з вогнем. Машинну сушку застосовувати забороняється. Віджиму теж краще уникати, або віджимати на малих обертах.
    • Професійне чищення заборонено
      Не слід застосовувати при пранні розчинники і плямовивідники.
    • Прасування заборонена
      Хімчистка і прасування термобілизни заборонені.
      * Важливо пам'ятати, що термобілизна потребує своєчасного прання - при сильному забрудненні забиваються пори тканини і білизна перестає виконувати свої функції.

    Написати відгук

    Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
        Погано           Добре

    Слідкуйте за новинками в соцмережах:

    Таблиця розмірів