Черевики тактичні Lowa Z-6N GTX Black
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Черевики тактичні Lowa Z-6N GTX Black

  • Виробник: Lowa
  • Код товару: 7629
  • Наявність: Немає в наявності

Військові демісезонні черевики "Lowa Z-6N GTX" призначені для використання у важких погодних умовах і рельєфних місцевостях. Якщо ви постійно носите важкий рюкзак, тоді вам неодмінно буде необхідна пара черевиків "Lowa Z-6N GTX". Адже вони мають посилену межподошву (в порівнянні з черевиками LOWA Zephyr), яка захистить вашу ногу від пошкоджень.
Дана модель військових черевиків забезпечена мембраною Gore-Tex, яка захищає ногу від зовнішньої вологи і добре відводить випари від ноги.
Компанія Lowa Boots є лідером ринку спортивної, туристичної, альпіністської та військового взуття. Lowa спеціалізується саме на цих видах взуття і черевиками цієї фірми користуються провідні спортсмени, мандрівники і військові вже більше 85ті років. Дослідницько-інноваційний інститут Lowa розробляє і тестує нові зразки взуття за допомогою професійних альпіністів. Тестування проводиться в екстремальних умовах гірської місцевості. Починаючи з 60ти-х років ХХ століття такі відомі спецпідрозділу як британський SAS, французький GIGN, німецький KSK використовують черевики Lowa як основні польові, гірські і тактичні черевики. Згідно з проведеним опитуванням військовослужбовців контингенту ООН в Афганістані більше 70ті відсотків опитуваних використовують саме черевики Lowa.
Стелька "Climate Control" має антибактеріальну просочення і буде комфортна у використанні при будь-якій погоді. Малюнок підошви - "LOWA Cross Duty".
Військові черевики "LOWA Z-6N GTX®" мають запатентовану поліуретанову бічний захист "Monowrap®", яка зводить до мінімуму можливість вивиху ноги і здійснює її бічну підтримку і захист.
Військові черевики "Lowa Z-6N GTX" мають легку вагу. Вони забезпечують комфорт Трекінгові взуття, а також підтримку і захист ноги військового взуття. Черевики зроблені з високоякісної натуральної шкіри (нубук) товщиною 2 мм і синтетичного матеріалу Cordura®. Застосування матеріалу Cordura® обумовлено бажанням полегшити вагу взуття, надати додаткову еластичність певних зон. Петлі для шнурків закритого типу дозволяють швидко і ефективно зашнурувати черевик.

Характеристики:

Бренд: Lowa
Призначення: туристична, тактична
Сезон: осінь, весна
Зовнішній матеріал: натуральна шкіра
Внутрішній матеріал: текстиль
Додаткові характеристики: мембрана Gore-Tex
Колір: чорний

Особливості
Мембрана Є

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах:

Таблиця розмірів