Тактична футболка з довгими рукавами Vertx Action WeaponGuard™ Henley Heather Indigo
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Тактична футболка з довгими рукавами Vertx Action WeaponGuard™ Henley Heather Indigo

  • Виробник: Vertx
  • Код товару: 3114
  • Наявність: Немає в наявності

Vertx Action WeaponGuard ™ Henley - одна з найбільш зручних сорочок для прохолодної погоди. Як випливає з його назви, і ідеально підходить для професіоналів. Цей унікальний подслой HenleyGuard ™ захищає Ваш живіт від роздратування і стирання, викликаних прихованим вогнепальною зброєю та іншими предметами, що носять на Вашому поясі. Одягніть сорочку, заправте нижній шар VaporCore ™ в штани і Ви будете захищені від некомфортних моментів.

Характеристики:

Подслой VaporCore ™ WeaponGuard ™ полегшує носіння прихованого вогнепальної зброї, регулює температуру тіла і швидко сохне
Петля зв'язку всередині заднього коміра
Еластичний плоский рукав
Склад основного шару: 50% Бавовна, 50% Поліестер; Підкладка: 65% Поліестер, 35% 37.5 Поліестер

Технологія VaporCORE

VAPORCORE ™, що працює на основі технології активних частинок 37.5®, - це лінійка продуктів, науково доведених для того, щоб допомогти активним користувачам підвищити витривалість і продуктивність. Використовуючи передовий процес випаровування, який висихає в 5 разів швидше, ніж інші провідні тканини, VaporCore ™ забезпечує підтримку ідеальної температури тіла в будь-який навколишньому середовищу. Висихає швидше, ніж інші провідні тканини. Ви економите енергію і займаєтеся спортом краще, підтримуючи температуру тіла в теплій і холодній довкіллю. Впроваджені активні частинки уловлюють і усувають запах.

 

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах:

Таблиця розмірів