Термос для їжі Esbit FJ750ML-OG
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Термос для їжі Esbit FJ750ML-OG

  • Виробник: Esbit
  • Код товару: 8031
  • Наявність: Немає в наявності

В інших кольорах:


Бренд Esbit - один з ключових виробників термосів, посуду, пальників та інших товарів для туризму. Він виник в 1936 році і спочатку спеціалізувався виключно на кишенькових пальниках і твердому паливі для них. Назва компанії навіть представляє собою абревіатуру від Erich Schumms Brennstoff im Tablettenform (що перекладається як Паливо Еріха Шуму в таблетках). Такі компактні пальника виявилися дуже затребувані в роки Другої Світової війни, а пізніше стали використовуватися в багатьох областях мирного життя. Наприклад, з їх допомогою можна закип'ятити чай або розігріти / приготувати їжу під час походу на природу, роботи на відкритому повітрі або ж в приміщенні, де немає кухні. В даний час, різноманітні системи для приготування їжі, столові прилади і посуд Esbit застосовуються рятувальниками, туристами, військовими, представниками різних міжнародних місій. Ці товари зручні, легкі, міцні, практичні - в загальному, володіють всіма необхідними якостями, щоб бути затребуваними у покупців.

Коли ви відправляєтеся в поїздку або просто у вас складний день, часто буває так, що колись нормально поїсти. Але ситуацію можна виправити, маючи при собі цей надійний і якісний термос. Він виконаний з використанням нержавіючої сталі, і здатний ефективно зберігати як гарячі, так і холодні страви. Виріб з подвійними стінками, кришка якого може бути використана в якості посуду. Тиск скидається простим натисканням кнопки на кришці.

Для кращого зчеплення передбачено порошкове покриття. Термос зручно тримати і їм легко користуватися. До того ж, це екологічно безпечна модель.

Продукти Esbit здавна використовувалися для розігріву і приготування їжі і напоїв. Розробники продукції вирішили, що було б непогано створювати вироби, які дозволили б зберігати гаряче вміст. При створенні даного термоса особливо важливими були кілька моментів: щоб кришку можна було використовувати як тарілку, і щоб вона легко відкривалася. Шорстка структура поверхні забезпечує особливо хороше зчеплення навіть з мокрими руками.

Особливості:

    Температура вмісту: ~ 98 ° C.
    Температура зовнішнього середовища: ~ 20 ° C ± 2 ° C.
    Теплозахисна кришка через шість годинників: ~ 70 ° C.
    Теплозахисна кришка через півдня: ~ 60 ° С.
    Теплозахисна кришка через добу: ~ 40 ° C.
    Цей термос з точки зору екології абсолютно безпечний. Він не містить в собі шкідливих для здоров'я речовин, таких як бісфенол А. Вага виробу становить 525 грам, а його обсяг - 750 мілілітрів.

Характеристики:

    термос харчовий для туризму, активного відпочинку;
    повністю герметичний;
    безпечний для здоров'я людини;
    обсяг вироби - 750 мілілітрів;
    важить модель 525 грам;
    розмір в упаковці: ~ H 16,5 см x Ø 10,8 см.


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: