Чохол Magpul DAKA Can Olive - 3012
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Чохол Magpul DAKA Can Olive

  • Виробник: Magpul
  • Код товару: 3012
  • Наявність: Немає в наявності

В інших кольорах:


Жорсткий футляр Magpul DAKA ™ Can може використовуватися, як чохол для окулярів, так і в якості футляра для різних цінних речей.

Корпус виготовлений з литого полімеру, має посилені ребра жорсткості і забезпечує відмінний захист від ударів і падінь. Міністерство внутрішніх справ має обробку з м'якої піни високої щільності.

Футляр Magpul DAKA ™ Can стійкий до хімічних речовин, ультрафіолетового випромінювання і погодних умов. Кришка футляра надійно закривається і захищає вміст від бруду, пилу і вологи.

Спочатку розроблена для розміщення і захисту очок Magpul, Magpul DAKA Can є міцне, стійке до погодних умов і пилу високоміцне полімерне рішення для зберігання. М'яка піна високої щільності покриває внутрішню частину DAKA, гарантуючи, що лінзи, електроніка та інші важливі предмети залишаться в безпеці і не потраплять в елементи.

Кришка чохла DAKA з верхнім завантаженням надійно закривається з чутним клацанням і допомагає захистити Ваше цінне спорядження від бруду, пилу і вологи. DAKA Can являє собою відмінне рішення для зберігання, стійке до роздавлювання, для широкого спектру особистих потреб.

Характеристики:

Виробник: Magpul
Модель: Футляр Magpul Daka Can
Розміри, ДхШхВ: 16 х 6,8 х 6,35
Матеріал: Полімер
Країна походження: США
Колір: Olive

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: