Блокнот всепогодний набір Rite In The Rain No: 980T-Kit
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Блокнот всепогодний набір Rite In The Rain No 980T-Kit

  • Виробник: Rite In The Rain
  • Код товару: 8166
  • Наявність: Немає в наявності

Всепогодний набір від виробника # 1 Rite In The Rain, в набір входить блокнот (всепогодну, стійка до намокання спеціальний папір, пісочного кольору), 160 сторінок, спеціальна ручка від торгової марки Fisher Space Pen (Чорнило ручки тиксотропні - тверді в звичайному стані і розріджується при листі) Пише кулька виконаний з карбіду вольфраму (однієї з найбільш твердих з відомих нині керамік - по твердості вона порівнянна з алмазом.) і вельми точно встановлений, щоб уникнути протікання. Ручка може писати на висотах до 3810 м. На будь-якій поверхні, промасленим папером і навіть під водою. Діапазон робочих температур від -35 до 120 ° C. Термін служби 100 років.

У комплект 980T входять наступні елементи:

Rite in the Rain Всепогодна універсальний блокнот в палітурці 980T, пісочний колір, 4 5/8 "x 7 1/4"


Цей перевірений часом блокнот - той, який вам потрібен в польових умовах! Сторінки з універсальним малюнком, що ідеально підходять для заміток і масштабних малюнків, друкуються на не глянцева, пісочної всепогодної папері 32 #. Кожен лист перфоровано для легкого видалення, а розмір 4 5/8 "x 7 1/4" зручно поміщається в вашому вантажному кишені. Блокнот 980T також містить 16 сторінок тактичного довідкового матеріалу.

Всепогодна тактична ручка-клікер Rite in the Rain 97, чорне чорнило


Ви можете покластися на цю тактичну всепогодную ручку, яка заслужила довіру в усьому світі! Ця ручка довжиною 5 1/4 дюйма з матовим чорним металевим корпусом пише на вологому папері в перевернутому вигляді і при температурі від -30 до 250 F. Картридж під тиском запобігає витоку і випаровування чорнила.

Всепогодний чохол для ноутбука Rite in the Rain C980 Cordura, жовто-коричневий


Цей міцний водонепроникний чохол з тканини Cordura - ідеальний компаньйон для всепогодних блокнотів Rite in the Rain. Застібка-блискавка і 4 прорізи для письмового приладдя зберігають все ваше спорядження в одному місці, захищеному від негоди!

Характеристики:

    Розмір - 4 5/8 "х 7"
    Шаблон сторінки - універсальний (жовто-коричневий)
    Обкладинка - Field-Flex (жовтувато-коричневий)
    Зовнішнє покриття - Cordura (жовто-коричневий)
    Обкладинка - ідеальна бічна кордон
    Вага - 0,75 фунта
    UPC - 632281900665
    NSN - 7530-01-536-2651


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: