Окуляри балістичні Wiley OMEGA Polarized Emerald Mirror Kryptek® Neptune™ Frame
Для зв'язку з нами
Написати у Telegram
Написати у Whatsapp
Переглянути Instagram
Переглянути YouTube

Окуляри балістичні Wiley X OMEGA Polarized Emerald Mirror Kryptek® Neptune™ Frame

  • Виробник: Wiley X
  • Код товару: 8169
  • Наявність: Немає в наявності

Окуляри Wiley X Omega з оправою в забарвленні Kryptek Neptune і поляризаційними лінзами Amber Emerald Mirror. Легка оправа, повністю пофарбована в камуфляж Kryptek Neptune, одна з декількох моделей WX в Kryptek. Можливість зміни лінз. Прогумовані дужки і носова опора дозволяють з комфортом носити окуляри протягом тривалого часу. Облягаючий дизайн забезпечує бічний захист, не обмежуючи периферичний зір.

Детальні характеристики
Лінзи полікарбонатні:
- Polarized Emerald Mirror - поляризаційні бронзові лінзи з зеленим багатошаровим дзеркальним покриттям, світлопропускання 18%. Спеціально розроблені для посилення колірного контрасту і високої чіткості зору на блискучих і блікуючих поверхнях при будь-якому освітленні і погодних умовах.

Оправа:
- Kryptek Neptune - камуфляжне забарвлення з 3d ефектом на двомірній поверхні. Розроблено на основі візуального сприйняття військової камуфляжній мережі на маскованих об'єктах. Знайшла широке поширення у військових, мисливців і рибалок. Численні дослідження показали ефективність забарвлень Kryptek - візуальний пошук об'єкта в цьому камуфляжі займає більше часу, ніж для інших кольорів.

Серія: Active Lifestyle

Комплектація:
- Лінзи (Polarized Emerald Mirror),
- Оправа (Kryptek Neptune),
- Чорний чохол на блискавці для зберігання і перенесення очок,
- Ганчірочка для протирання окулярів з мікрофібри.
- Шнурок з гумовими трубками

Відповідають стандартам захисту:
- ANSI HIGH VELOCITY IMPACT (ANSI HVP) - Оправа і лінзи повинні витримувати вплив сталевої кулі 6,35 мм, випущеного зі швидкістю 164,6 км / ч. Лінза повинна залишатися в оправі і не руйнуватися. Оправа також повинна залишатися неушкодженою. Відповідає або перевершує стандарт ANSI Z87.1
- EN.166F - Оправа і лінзи повинні витримувати вплив сталевої кульки 6 мм вагою 0,86 грама, випущеного зі швидкістю 162 км / год. Лінза повинна залишатися в оправі і не руйнуватися. Оправа також не повинна мати руйнувань

Технології:
- FILTER 8 ™ POLARIZED LENSES - 8-ми шарове покриття поляризаційних лінз перешкоджає втоми очей від відблисків і світіння. 2 шари Slick гидрофобного покриття, 2 шари Selenite, 2 шари T-Shell для захисту від подряпин, антибліковий шар Violet 4, шар Filter 8 для 100% поляризації і 100% захисту від УФ.
- Hydrophobic coating - Водовідштовхувальне покриття, вода скочується з лінз і не затримується. Застосовується тільки на поляризаційних лінзах.
- Anti-reflective coating - Покриття антивідблиску.
- Hard coating (T-shell coating) - Стійке до подряпин покриття захищає від пошкоджень і продовжує термін служби лінз.
- 100% захищають від ультрафіолетового випромінювання: UVA-, UVB- і UVC-випромінювання з довжиною хвилі до 400 нм.

Rx сумісні

В окуляри можливо встановити інші лінзи Omega (продаються окремо)

Клас оптики: 1 (не спотворює зображення)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Слідкуйте за новинками в соцмережах: